070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

26 ГОДИНИ СО ВАС И ЗА ВАС

ПЗУ “Прим. Д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе две децении со најголема сила Ве потсетува на нашата заедничка обврска покрај грижата за своето здравје да се грижиме и едни за други

ПЗУ „Прим. д-р Самарџиски“

Ординација по општа медицина со интерна медицина и специјалистичка дијагностичка лабораторија

Општа Медицина

ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА

АПТЕКА

Општа Медицина

ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА

АПТЕКА

24 ГОДИНИ СО ВАС И ЗА ВАС

ПЗУ “Прим. Д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе две децении со најголема сила Ве потсетува на нашата заедничка обврска покрај грижата за своето здравје да се грижиме и едни за други

КЛУБ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ

НИЕ, ВИЕ И ЗДРАВЈЕТО е движење на луѓето кои со мали но револуционерни чекори се спремни да го променат својот начин на живеење, кон поздрав и квалитетен живот.

Domasna Poseta

ДОМАШНА ПОСЕТА

Општ преглед, мерење на крвен притисок и шеќер во крв, ЕКГ на срце, пулсоксиметрија, спирометрија, третман на декутабилни рани, поставување и промена на урокатетар, апликација на ампуларна терапија и инфузии

ОДБЕРЕТЕ МАТИЧЕН ЛЕКАР

Нашиот стручен лекарски тим составен од лекари Специјалисти по Семејна Медицина и лекари по Општа Медицина Ви нуди здравствени услуги за целото ваше семејство.

ПРЕЦИЗНА, ТОЧНА И БРЗА ДИЈАГНОСТИКА

Најновиот ехо апарат Филипс ЕПИК 5 е дел од премиум класата на елит портфолиото на Филипс. Овој апарат ни нуди прецизна, точна и брза дијагностика: Ехокардиографија на срце, тироидна жлезда, уринарен тракт, црн дроб и останати абдоминални органи, Колор доплер на каротиди, аорта, големи крвни садови и проценка на периферна циркулација.

Кликнете „Повеќе“ за да дознаете точна локација на ПЗУ „Прим. Д-р Самарџиски“

ДАЛИ  ЗНАЕТЕ ?

Совети од секојдневниот живот за подобрување на здравјето на пациентите и навремено откривање на некое заболување

Пролет – Сезона на алергии

Пролетта е сезона на алергии, па затоа треба добро да се запознаеме со причинителите на истите и како да се превенираат или да се намалат симптомите навремено.

GradnaBolka

Ненадејни причини за градна болка

Паничен напад,  Херпес зостер вирус, Хернија, Холелитијаза, Мускулна болка, Дископатија, Пулмонален емболизам, Ангина, Срцев удар

Lipidi

Липиди

Липидите или мастите се функционална и структурна компонента на секоја клетка овозможувајќи истовремено извор на енергија.

Astma

Астма

Хронична состојба која ги афектира дишните патишта на белите дробови.

Корисни линкови на државни установи и информации од јавен карактер

НАШИ СОРАБОТНИЦИ

Verified by MonsterInsights