070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search
 

НИЕ ВИЕ И ЗДРАВЈЕТО

Ви благодариме што се приклучивте кон КЛУБОТ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ, движење на луѓето кои со мали но револуционерни чекори се спремни да го променат својот начин на живеење, кон поздрав и квалитетен живот.

Овде сме да ги поткрепиме нашите знаења со медицински основани докази и со поттик за правење на здрави и правилни одлуки.

Тоа се мали, дневни одлуки кои ќе Ви овозможат да постигнете здрав животен стил.

ЗДРАВ НАЧИН НА ИСХРАНА

ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ

КОНТРОЛА НА СТРЕС

Дебелината и прекумерната тежина се прифатени како болести на 21 век. Затоа ние сакаме да им помогнеме на пациентите и клиентите кои се борат со истата, зголемувајќи ја нивната самодоверба, давајќи им сила да живеат со здрави навики и да го прифатат новиот начин на одбирање, подготвување и конзумирање храна.

 

Бенефитите од имање и одржување на здрава (нормална) телесна тежина одат многу подалеку од зголемена психичка и физичка енергија и помал конфекциски број на облека.

 

Бесплатното зачленување во клубот НИЕ ВИЕ И ЗДРАВЈЕТО, се одвива секој работен ден во просториите на ПЗУ Д-р Самарџиски, со претходно закажан термин.

проектот е изработен во соработка со:

Verified by MonsterInsights