070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search
 

Контакт

ПЗУ„Прим. Д-р Самарџиски“ е ординација по општа медицина, со интерна медицина и специјалистичка дијагностичка лабораторија во Штип.

    Verified by MonsterInsights