070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search
 

СТАНИ МАТИЧЕН ПАЦИЕНТ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
ЕМБГ
Пол
Дали имате алергиски реакции на одредени лекови?
Дали имате некоја од следните хронични состојби:
Дали примате одредени лекови во овој момент?
Дали сте пушач?
Одберете еден од промотивни пакети:
Согласност

 

 

*  По пополнувањето на електронската апликација, најдоцна во рок од 24 часа ќе бидете контактирани од нашите служби, на еден од Вашите контакти кои ги наведовте во формуларот.
Како наши матични пациенти, Ви гарантираме професионална здравствена заштита и уште многу поволности.
Ви благодариме на довербата.
Ние, Вие и здравјето.

 

 

 

Verified by MonsterInsights