070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

НОВ ЕХО АПАРАТ

Драги пријатели,
во нашата ординација пристигна најновиот ехо апарат Филипс ЕПИК 5.  ЕПИК 5 е дел од премиум класата на елит портфолиото на Филипс.

Овој апарат ни нуди прецизна, точна и брза дијагностика:

  • Ехокардиографија на срце
  • Tироидна жлезда
  • Уринарен тракт
  • Црн дроб и останати абдоминални органи
  • Колор доплер на каротиди, аорта, големи крвни садови
  • Проценка на периферна циркулација.
Verified by MonsterInsights