070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

 

ПЗУ Прим Др Самарџиски во соработка со Црвен Крст – Штип, организираше крводарителска акција на ден 18.11.2021г, во просториите на Црвен Крст од 09:00 do 14:00 часот.

Во оваа крводарителска акција беа собрани 23 единици крв.

Биди хуман дарувај крв

Verified by MonsterInsights