070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

БЕСПЛАТНО МЕРЕЊЕ НА ШЕКЕР ВО КРВ

Црвен Крст Штип и ПЗУ Прим Др Самарџиски направија акција со бесплатно мерење на шеќер во крвта на наштие сограѓани. Исто така беа давани и лекарски совети како и стручна помош во соработа со Здружение на дијабетичари ,,Дијабетичари ИНС -ШТИП”

Verified by MonsterInsights