070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

ЗА ЗДРАВА МЛАДИНА

Прим. Д-р Самарџиски во соработка со фудбалскиот клуб „Брегалница“, донираше маици за нашите идни фудбалери комотно да си ги обавуваат своите тренинзи.

Им посакуваме добро здравје, успеси и многу победи.

Ние, Вие и Здравјето

Verified by MonsterInsights