070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search
 

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Нашата Здравствена установа се стекна со “Сертификат за општествена одговорност IASS- RES.C:2020-2022”, кој ни е издаден и доделен од страна на ИАСС, здужение за истражување, анализа, стандардизација и сертификација.

Изразуваме голем благодарност до ИАСС за препораката за користење на нашите услуги сега и во иднина, како и за препознавањето на вистинските вредности и квалитет, а вас Ви благодариме за довербата низ сите овие години.

Verified by MonsterInsights