070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

ПРИСТИГНА MicroQuark СПИРОМЕТРИЈА

Пристигна MicroQuark спирометрија, последна генерација од Cosmed, денес го сетираме од утре почнуваме со мерења

(MicroQuark ги подржува сите испитувања и мерење на белодробниот капацитет – FVC, SVC, MVV, Pre-Post BD, Bronchochallenge ).

Verified by MonsterInsights