070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ

По повод 7ми Април, светскиот ден на здравјето, Прим. Д-р Самарџиски во соработка со НУУБ „Гоце Делчев“ – Штип изврши теренска акција за проверка на крвен притисок и шеќер во крвта.

Verified by MonsterInsights