070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

ХРАНА ЗА ВАШЕТО СРЦЕ

Дали современиот избор на храна ги нуди основните хранливи елементи за здрав и правилен развој на организамот?

Дали оваа храна не штити од развивање на кардиоваскуларни болести?

Сите овие актуелни прашања и дилеми беа презентирани и дебатирани со нашите сограѓани на трибината “Храна за вашето срце – изборот на храна и превенција од кардиоваскуларни болести”

Овој настан се одржи во големата сала на Општина Штип, каде што беше презентирано влијанието на храната на нашето срце и целиот организам. Значењето на редовна контрола во работата на една лабораторија, анализи поврзани со ефектот на храната врз вашиот организам и останати испитувања кои се работат во Авицена Лабораторија и ПЗУ „Прим Д-р Самарџиски“ – Штип.

 

 

Панелисти:

  • Д-р Борислав Манев – ПЗУ „Прим Д-р Самарџиски“
  • Билјана Димитриевска – Авицена лабораторија
  • Дипл. Хем.инж. Викторија Цацкова – ПЗУ „Прим Д-р Самарџиски“
Verified by MonsterInsights