070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

ПЗУ Прим Др Самарџиски во соработка со Црвен Крст – Штип, организираше крводарителска акција на ден 17.02.2021г.
Во просториите на Црвен Крст од 09:00 do 14:00 часот. Беа собрани 18 единици крв.

Биди хуман дарувај крв

Verified by MonsterInsights