070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

ПЗУ Прим Др Самарџиски во соработка со Црвен Крст – Штип и Институтот за Трансфузиона Медицина, организираше крводарителска акција на ден 06.12.2022г, во просториите на Црвен Крст од 09:00 do 15:00 часот.

Во оваа крводарителска акција беа собрани 29 единици крв.

Биди хуман дарувај крв

НИЕ ВИЕ И ЗДРАВЈЕТО

Verified by MonsterInsights