070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search

ДИЈАГНОСТИКА И ТРЕТМАН НА АСТМА

На ден 26.05.2011 година во хотел Оаза-Штип, се одржа предавање за докторите по општа медицина и здравствени работници на тема „Дијагностика и третман на Астма“ од Проф. Д-р Дејан Докиќ од ЈЗУ Универзитетска Клиника за Пулмологија и алергологија-Скопје.

Verified by MonsterInsights