070 367 252

ОРДИНАЦИЈА

070 243 958

ЛАБОРАТОРИЈА

Facebook

Instagram

Search
 

СОРАБОТНИЦИ

ОФТАЛМОЛОГИЈА

ПЗУ Окулус А

ОРТОПЕДИЈА

ПЗУ Ортомедика

ПЕДИЈАТРИЈА

ПЗУ Д-р Стојна Наџакова

ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

СО КАРДИОЛОГИЈА

Прим. Д-р Самарџиски

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ДИЈАГНОСТИЧКА ЛАБОРАТОРИЈА

Прим. Д-р Самарџиски

ГИНЕКОЛОГИЈА

ПЗУ Фемина

На копчето ПОВЕЌЕ, може да стои линк до Вашите web страни, Ваши страни на социјалните мрежи, да биде копче со кое директно ќе ве бараат на Вашиот телефон и тн.

ДИРЕКТНА ПОСЕТЕНОСТ  НА WEB СТРАНИЦАТА

Од сликата на статистиката може да се забележи дека за половина година нашата страна е постена од над 6.500 корисници со над 12.000 прегледи на страниците и овој број контунирано расте

ПОСЕТЕНОСТ  НА FACEBOOK СТРАНИЦАТА

Нашите објави на facebook и гледаат над 45.000 посетители и оваа бројка исто така стабилно и планирано ќе расте. Овде постојано се линкуваат страни од web страницата, со што Вашето можно рекламирање уште на самиот почеток ќе биде забележано од 45.000 корисници.

Verified by MonsterInsights